Fileto pule me rukola dhe shegeFeatured

Category: 
Easy
Fairly cheap

Ingredients

For 4 Person(s)

Fileto pule me rukola dhe shege

 • fileto pule
 • rukola
 • shege
 • limon
 • vaj uliri
 • kripe
 • piper i zi

Fileto pule me rukola dhe shege Directions

 1. Prisni fileton e pulës në copa dhe vendoseni të piqet në furrën e nxehtë për disa minuta. Kur të jenë gati hiqini dhe lërini të ftohet. Bëni një marinim me lëng limoni , vaj ulliri kripë dhe piper të zi.
 2. Përzieni me pirua deri sa të formohet një lëng paksa i veshur. Qëroni shegën duke mare vetëm kokrrat e kuqe dhe jo cipën e tyre. Kompozoni pjatën duke shtruar rukolën, copat e pulës dhe kokrat e shegës.

  Ju befte mire !

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top