Tagliatelle me Tartuf dhe KarkalecaFeatured

Category: 
Super easy
Cheap

Ingredients

For 4 Person(s)

Tagliatelle me tartuf dhe karkaleca

 • 200 gr Tagliatelle
 • 15 cope Karkaleca
 • 1 luge gjelle Tartuf
 • 1 thelpi Hurdher

Tagliatelle me Tartuf dhe Karkaleca Directions

 1. Pastroni karkalecat nga gëzhualli dhe fija e zezë.
 2. Vendoseni gjalpin të shkrijë dhe shtoni në të hurdhrën e shtypur me dore të paqëruar.Në këmishë thuhet zakonisht.
 3. Lëreni sa gjalpi të aromantizohet dhe shtoni në tëkarkalecat.
 4. Kaurdisini sëbashku disa minuta.Hiqni hurdhrën kulloni makaronat dhe shtoini te karkalecat sëbashku me pak ujë nga zjerja e tyre.
 5. Përzijini derisa përberesit të lidhen dhe shërbejini.
      

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top