Sallate MiksFeatured

Category: 
Super easy
Cheap

Ingredients

For 4 Person(s)

SAllate miks

  • 300 gr Sallate Jeshile
  • 10 kokrra Pomodorini
  • 1 koker Qepe
  • 2 cope Kastravec
  • 0.5 kokerr Limon
  • 1 aq sa duhet Kripe dhe vaj

Sallate Miks Directions

  1. Lajme, pastrojme dhe i vendosim ne nje tas te madh.
  2. Hedhim kripen dhe sipas deshires e shtypim me duar ne menyre qe kripen ta marri me shpejt.
  3. Me pas shtojme lengun e limonit, vajin e ullirit dhe Parmixhanon

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top