Sallate Rukola dhe BizeleFeatured

Category: 
Super easy
Cheap

Ingredients

For 4 Person(s)

Sallate Rukola dhe Bizele

  • 400 gr Sallate jeshile
  • 100 gr Rukola
  • 200 gr Bizele
  • 4 kokrra Rrepa
  • 1 koker Limon
  • 1 aq sa duhet Kripe dhe vaj

Sallate Rukola dhe Bizele Directions

  1. I lajme me kujdes te gjithe perberesit e sallates dhe i grijme me rradhe ne nje tas per madh per sallate.
  2. I hedhim kripe, vajin e ullirit dhe lengun e limonit.

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top