Proshute, Fik i fresket te gjitha ne nje SandwichFeatured

Category: 

Proshute dhe fik te fresket, jane kombinimi klasik mesdhetar; Sebashku krijojne nje sandwich te embel dhe te kripur, qe eshte thjesht i parezistueshem.

Super easy
Cheap
Preparation time

Ingredients

For 4 Person(s)

Sandwich me fiq

  • 4 Luge Mustarde
  • 8 Feta Buke
  • 1 Filxhan Rukola
  • 2 Feta Proshut
  • 2 Feta Parmigiano Regiano
  • 8 Kokrra Fiq
  • 2 Luge Recel

Proshute, Fik i fresket te gjitha ne nje Sandwich Directions

  1. Lyejme te 4 fetat e bukes me mustarde. vendosim siper bukes rukolan dhe proshutin duke e ndare ne menyre te barabarte mbi fetat e bukes. Me pas vazhdojme me djathin dhe copat e fikut.
    Fetat e tjera te bukes qe do te formojne edhe Sandwich tone do ti lyejme me recel fiku

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top