Tartina me salçiçe dhe brokoliFeatured

Category: 
Super easy
Cheap

Ingredients

For 4 Person(s)

Tartina

  • Brume i gatshem frola
  • Brokoli
  • Salsice
  • Djathe brie
  • Kripe
  • Piper
  • Pak gjalp

Tartina me salçiçe dhe brokoli Directions

  1. Merrni petën e brumit dhe hapeni në tavolinë. Format e vogla që do t’i fusni në furrë, lyejini me pak gjalp dhe vini në to brumin që e keni prerë sipas formës. Mbushini me brokolit që i keni zjerë më parë, copa të prera salçiçesh dhe djath brie. Rregulloni shijen me kripë dhe piper dhe futini në furrën e parangrohur për 15 minuta
  2. Ju befte mire !

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top