Kotolete me vezeFeatured

Category: 
Super easy
Cheap

Ingredients

For 4 Person(s)

Kotolete

  • fileto pule
  • veze
  • miell
  • galete ose buke e thare e therrmuar
  • kripe
  • vaj

Kotolete me veze Directions

  1. Filetot e pulës i rrahim me çekicë kuzhine dhe i hedhim kripë. Ndërkohë vendosim një tigan me vaj në sobë. Filetot e pulës i kalojmë në miell dhe më pas në vezët e rrahura. Veprimi i fundit është kalimi në pjatën e galetës. Dhe më pas i skuqim në tiganin me vaj.
  2. Ju befte mire !

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top