Fileto Vici me Salce KerpudhashFeatured

Category: 
Super easy
Cheap
Preparation time
Cooking time

Ingredients

For 4 Person(s)

FILETO VICI ME KERPUDHA

 • 4 cope Fileto vici
 • 500 gr Kerpudha te fresket
 • 1 koker Qepe
 • 1 gote rakie Konjak
 • 1 aq sa duhet Kripe, Piper, Vaj

Fileto Vici me Salce Kerpudhash Directions

 1. Fillojme duke prere qepen ne menyre te imet, nderkohe vendosim tiganin ne zjarr dhe fillojme te gatuajme qepen.
 2. Mjaftojme pak minuta, deri sa qepa te behet e florinjte.
 3. Me pas hedhim kerpudhat e lara dhe te prera feta feta.
 4. Shkojme kripen dhe piperin.
 5. Ne varesi te sobes, kerpudhat mund te duan deri ne 10 minuta per tu bere.
 6. Kur shikojme se lengu qe ato leshojne eshte thithur, e shuajme me konjakun.
 7. Me pas ne nje tigane tjeter fillojme dhe pjekim filetot, sipas deshires. Pak te pjekur me gjak, pjekje medium apo shume te pjekur.
 8. Duhet te keni parasysh qe filetot e vicit duhet te mbaroj se gatuari ne salcen e kerpudhave.

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top