Sallate me makarona, domate, ullinj, speca dhe borzilokFeatured

Category: 
Super easy
Cheap
Preparation time
Cooking time
Waiting time 1h

Ingredients

For 4 Person(s)

Sallate me makarona e ftohte

  • 500 gr Pasta Farfale
  • 2 kokrra Domate
  • 2 cope Speca
  • 10 kokrra Ullinj
  • 1 tufe Borzilok
  • 1 aq sa duhet Kripe, Vaj ulliri dhe Piper

Sallate me makarona, domate, ullinj, speca dhe borzilok Directions

  1. Zjejme makaronat sa tregon ne ambalazh, ne menyre aldente. Nderkohe presim te gjithe ingredientet e mesiperme ne nje tas duke i shtuar kripe piper dhe vaj ulliri.

    I perzjejme dhe i lem te marinohen per 1 ore perpara se te sherbehem.

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top