Pene me Salmon dhe specaFeatured

Category: 
Super easy
Cheap

Ingredients

For 4 Person(s)

Pene Salmon Speca

 • 500 gr Pene
 • 500 gr Salmon
 • 2 cope Speca te verdha
 • 2 cope Speca te kuqe
 • 1 aq sa duhet Kripe dhe Piper

Pene me Salmon dhe speca Directions

 1. Fillojme te zjejme penet ne uje te valuar dhe te kriposur.
 2. Peneve u duhen 8 deri ne 10 minuta  ne menyre qe ato te jene al dente. Perpara se ti heqim makaronat nga zjarri, ruajme nje gote nga uji ne te cilin po zjejne makaronat, per tja shtuar salces me salmon.
 3. Nderkohe qe makaronat jane duke zjere fillojme duke lare salmonin dhe e presim ne kubike te vegjel.
 4. I hedhim ne tigane i gatuajme per rreth 5 minuta, me pas shtojme specat dhe i lem per aq kohe sa do te shikojme qe jane te skuqur.
 5. Me pas shtojme panen, rregullojme me kripe, e piper dhe ujin qe kemi ruajtur nga makaronat.
 6. Ne fund i bashkojme makaronat me salsen dhe i servirimte ngrohta, sepse pana ftohet shpejte.

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top