Patate FurreFeatured

Category: 

Nuk eshte e nevojshme te heqim dore nga patatet e skuqura, vetem sepse ato kane nje permbajtje te larte vaji. Mjafton qe te ndryshojme menyren se si i gatuajme.

Ne ne gati.me ju propozojme nje menyre tjeter te te gatuarit te Patateve te skuqura.

Do te zbulosh me poshte qe edhe ne furre dalin po aq te shijshme.

Super easy
Cheap

Ingredients

For 4 Person(s)

Patate furre

  • 4 Kokrra Patate
  • 1 Aq sa duhet Kripe, Piper, Vaj ulliri dhe rigon

Patate Furre Directions

  1. Qerojme dhe lajme mire 4 kokrrat e patateve. Fillojme duke i prere, pasi kemi mbaaruar se preri te gjitha patatet i vendosim ne nje tas. U hedhim kripen, piperin, rigonin dhe pak vaj ulliri.
    Marrim nje tepsi dhe e shtrojme me leter furre. Vendosim patatet ne menyre te rregullt, qe te mos mbulojne njera tjetren.
    I vendosim per te pjekure ne 180 per 20 minuta, ne varesi te sobes. Duhet te kemi parasysh qe nuk duhet t'i heqim pa u pjekur tamam, sepse pastaj na ngjiten ne leter.

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top