Fasule me perimeFeatured

Category: 
Super easy
Cheap

Ingredients

For 4 Person(s)

Fasule me perime

  • fasule
  • 1 domate
  • 1 qepe
  • 1 spec
  • 2 karota

Fasule me perime Directions

  1. Në momentin që ziejne fasulet, hidhet një kokërr domate, një kokërr qepë, një spec dhe dy karota. Pasi ziejnë  bashkë me fasulet, domatja, qepa, karotat dhe speci bëhen në mikser duke i grirë dhe hidhen tek fasulet. Pasi të gjitha ziejnë janë gati për t’u ngrënë.

    Ju befte mire  !

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top