Akullore - Pak KaloriFeatured

Category: 
Super easy
Cheap
Preparation time
Waiting time 2h

Ingredients

For 4 Person(s)

Akullore me pak kalori

  • 3 cope Banane
  • 2 luge gjelle Gjalp Kikiriku
  • 3 luge gjelle Kakao jo e embel

Akullore - Pak Kalori Directions

  1. Vendos bananet e ngira (ose jo), gjalpin e kikirikut dhe pluhurin e kakaos ne grires (blender).
    Grij derisa masa te jete kremoze dhe e bute.
    Nese po perdorni banane te ngrira atehere do jete gati qe ta konsumoni ne moment, nese jo mund ta vendosni masen ne akull per disa ore derisa te arrije permbajtjen e akullores

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top