Peshk ne furreFeatured

Category: 
Super easy
Cheap
Preparation time
Cooking time
Waiting time 1h

Ingredients

For 4 Person(s)

Peshk ne furre

 • 4 cope Peshk Koce
 • 300 Kokra Limona
 • 1 tufe Majdanoz
 • 4 gjethe Dafine
 • 1 aq sa duhet Kripe dhe vaj

Peshk ne furre Directions

 1. Pasi I kemi lare me kujdes peshqit I kriposim dhe I lem te pakten 1 ore te marinohen.
 2. Pasi ka kaluar ora, I vendosim peshqit e kriposur ne nje tepsi.
 3. Presim 2 limona me feta dhe I vendosim ne barkun e peshkut sebashku me majdanozin dhe dafinen.
 4. Limonin e mbetur e shtrydhim dhe lengun e tij ja hedhim sebashku me vajin peshkut siper.
 5. I levizim ne menyre qe te sigurohemi  qe vaji eshte perhapur.
   
  Tani ka ardhur momenti t'i fusim ne furre.
 6. I mbulojme me leter alumini dhe I lem ne furre per 20 min, me pas e heqim letren dhe ne baze te shijes e lem te piqet dhe te marr nje ngjyre te bukur.

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top