Sallate Rukola Pomodorini Kastravec dhe karroteFeatured

Category: 
Super easy
Cheap
Preparation time

Ingredients

For 4 Person(s)

Sallate me rukola

  • 300 gr Rukola
  • 10 kokrra Pomodorini
  • 2 cope Karrota
  • 1 cope Kastravec
  • 1 Koker Limon
  • 1 aq sa duhet Kripe, vaj ulliri

Sallate Rukola Pomodorini Kastravec dhe karrote Directions

  1. Lajme dhe pastrojme te gjithe produktet e lartpermendur dhe grijme ne nje tas.
  2. I marinojme me lengun e nje limoni, kripe dhe vaj ulliri.

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top