Krepa me Nutella dhe LuleshtrydheFeatured

Super easy
Cheap

Ingredients

For 4 Person(s)

krepa nutella

  • 250 gr Nutella
  • 300 gr Luleshtrydhe

Krepa me Nutella dhe Luleshtrydhe Directions

  1. Ne piten e krepit (te cilen e lexon ketu) vendosim dy luge nutella i hapim mire ne ½ e pites, vendosim luleshtrudhet e prera e palosim dyhere per te formuar nje trekendesh,

Be the first to post a review

You must be logged in to review

Top